Puppy Cursus

Wanneer u een pup heeft, wilt u graag dat deze de best mogelijke start krijgt. Dit is ook heel belangrijk, want tijdens de puppyfase leert de hond alle sociale vaardigheden die nodig zijn om goed met mensen en andere honden om te gaan. In deze cursus leert u als eigenaar hoe u het beste met uw puppy in allerlei dagelijkse situaties om kan gaan.

Wij hebben ervoor gekozen om met de puppy cursus in een buitenomgeving te trainen. Onze cursus legt de basis voor de opvoeding van uw hond. Tijdens deze cursus gaan wij in op het gedrag van uw puppy. Vragen die wij tijdens de cursus behandelen zijn bijvoorbeeld: Wat doe ik als mijn pup niet meer buiten wil lopen? Hoe ga ik om met andere honden? Wanneer bied ik mijn pup steun? Hoe lang mag ik wandelen met mijn pup?

Het Cursus Pakket

Het puppycursus pakket bestaat uit 8 lessen van elk 45 minuten en wordt één keer per week gegeven. De totale kosten voor dit pakket is € 130,-. De lessen worden gegeven in het Sloterpark. Nadere cursusinformatie wordt toegestuurd bij aanmelding. De groepsgrootte per cursus is maximaal 4-6 cursisten.  Na het succesvol volgen van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Wat gaan we doen tijdens de Puppy Cursus?

Wij gaan met u als cursist aan de slag met de socialisatie van uw pup. Hoe kunt u dit het beste aanpakken? Wat is wijs en wat niet? Tijdens deze cursus krijgt u praktische informatie over de opvoeding van uw pup. Alle onderwerpen komen aan bod. Er is tijdens de les genoeg tijd om vragen te stellen, omdat wij in kleine groepen trainen. Alle basis oefeningen voor puppy's zullen tijdens deze cursus aan bod komen. 

Wij hebben geen wachtlijst en werken met vrije instroming. De eerste les is een proefles van € 20,-

Locatie en Tijdstip

Locatie Tijd
Zondag Sloterpark 10.00 - 10.45 uur
Zondag Sloterpark 11.30 - 12.15 uur