Basis Gehoorzaamheid 2

U heeft met uw hond de Basis Gehoorzaamheid 1 cursus afgerond of deze ergens anders gevolgd, maar u wilt meer weten over het gedrag van uw hond en u wilt de training uitbreiden. Dan is dit de perfecte cursus voor u en uw hond! Tijdens deze cursus gaan wij een stapje verder: u leert nog meer over hondengedrag en hoe u het beste hier mee om kunt gaan. Bovendien is tijdens Basis Gehoorzaamheid 1 de basis voor verschillende oefeningen gelegd. Nu gaan wij met al deze oefeningen een stapje verder en gaan wij deze oefeningen in verschillende contexten toepassen. 

Praktische informatie Basis Gehoorzaamheid 2 

Het Basis Gehoorzaamheid 2 cursus pakket bestaat uit 10 lessen van elk 45 minuten en wordt één keer per week gegeven. De totale kosten voor het Basis Gehoorzaamheid 2 pakket is € 150,-. De lessen worden gegeven in het Sloterpark. Nadere cursusinformatie wordt toegestuurd bij aanmelding. De groepsgrootte per cursus is maximaal 4-6 cursisten. Na het succesvol volgen van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursus Pakket

Deze cursus is een uitbreiding op de Basis Gehoorzaamheid 1 cursus. U heeft de basis gelegd en tijdens deze cursus gaat u een stapje verder. Oefeningen zullen op een hoger niveau worden aangeboden, maar altijd op een positieve en leuke manier aangepast aan het niveau van de hond. U gaat tijdens deze cursus werken aan de band met uw hond en leert uw hond nog beter te begrijpen en te lezen. Zodat u beter voorbereid bent voor bepaalde situaties. 

Wij hebben geen wachtlijst en werken met vrije instroming. De eerste les is een proefles van € 20,-

Locatie en tijdstip

Locatie Tijd
Zondag Sloterpark 10.45 - 11.30 uur