Basis Gehoorzaamheid 1

De hond is puber geworden, u heeft een hond geadopteerd of u heeft nog nooit een training gevolgd. Dan is dit de perfecte cursus voor u en uw hond! Tijdens de Basis Gehoorzaamheid 1 cursus leren wij u uw hond beter te begrijpen. Tijdens de lessen leert u meer over hondengedrag en hoe u hier mee om kunt gaan. Wij leggen in de Basis Gehoorzaamheid 1 cursus de basis voor verschillende oefeningen. Wij trainen uitsluitend op een positieve manier

Praktische informatie Basis Gehoorzaamheid 1

Het Basis Gehoorzaamheid 1 cursus pakket bestaat uit 8 lessen van elk 45 minuten en wordt één keer per week gegeven. De totale kosten voor het Basis Gehoorzaamheid 1 pakket is € 135,-. De lessen worden gegeven in het Sloterpark. Nadere cursusinformatie wordt toegestuurd bij aanmelding. De groepsgrootte per cursus is maximaal 4-6 cursisten. Na het succesvol volgen van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Cursus Pakket

In deze cursus leggen we de grondbeginselen voor de opvoeding van uw hond. U leert meer over de verschillende gedragingen bij uw hond en zult uw hond hierdoor ook beter gaan begrijpen. Hierdoor zal de band met uw hond groeien. Tijdens de cursus zullen wij basis leggen voor verschillende oefeningen. U kunt tijdens onze lessen vragen stellen, omdat wij in kleine groepen trainen. 

Wij hebben geen wachtlijst en werken met vrije instroming. De eerste les is een proefles van € 25,-

Locatie en tijdstip

Locatie Tijd
Zondag Sloterpark 10.00 - 10.45 uur
Zondag Sloterpark 10.45 - 11.30 uur